Bexets

Bara så länge det finns stjärnor över oss

Mat

Kategori: Allmänt

Jag gillar mat
Speciellt kycklingsallad från pronto! 
MUMS SÄGER JAG OCH BENGAN 

Se vad gott det ser ut, det ska slinka ner i kistan rätt gött efter ett ganska dåligt träningspass! 

Hejdå /R

Hobby

Kategori: Allmänt

I never fear death or dying, I only fear never trying 




Tisdag

Kategori: Allmänt

Var ledig igår, så då hann jag med massage och två träningspass! 
Nu sitter jag hemma hos Linda och kollar på repmånad, kult tycker jag! Vi har precis tränat och snart ska jag åka hem så jag hinner till jobbet klockan fyra! Hoppas det blir lugnt ikväll för jag känner inte för massa stress! 


Nej dags för en kopp kaffe 

Kaffekaffekaffe /

Söndag

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut i kroppen, även fast jag inte har jobbat sådär jättemycket eller tränar jättehårt så har allt gått i ett hela tiden, så det har vart skönt att ta en vilodag idag och bara kolla på film efter jobbet. Imorgon ska jag på massage, det ska bli skönt hoppas jag!
Eftersom att jag går och står ungefär hela dagarna och sen tränar ganska mycket så tror jag att jag ska boka en tid hos en naprapat som får knäcka ur mig lite.
ska nog förmodligen sälja min gamla telefon imorgon! Kul att sälja saker tycker jag. Jag har fortfarande mitt PS2 med tillhörande spel till salu, kanske hade vart nå för nån med barn?
 

nej, nu ska jag gå och lägga mig så att jag kan gå upp sen

/R

Sitter här och åter sushi

Kategori: Allmänt


Hela dagen lång

Ledig idag och igår, Gud så skönt!
Igår tvättade jag och bytte gardiner. Tänk att nya gardiner kan få ett helt rum att se annorlunda ut! Jag trivs så bra i vårat "nya" vardagsrum så det är inte klokt! 

Har precis tränat och sitter nu och moffar i mig sushi! Mums tycker jag 
Måste bara få skryta lite. Gjorde marklyft idag och körde uppvärmning med 20 kg som vanligt, son körde jag två set (8reps) med 30 två med 35 och två set med 40 kg!! Jag har inte provat att maxa än eftersom att jag känner att jag måste få in tekniken ordentligt först så jag inte lyfter fel. Men det är stort framsteg eftersom att jag när jag började träna tog bara stången (20 kg) 
Jag jämför mig endast med mig själv, och vissa tycker säkert att jag är knäpp som tycker att 40 kg marklyft är mycket, men för mig är det mycket och jag ör stolt att jag gör framsteg!! 

Kram kram /R

Lördagsunderhållning

Kategori: Allmänt

Skönt att vara nästan själv på gymet, jag jobbar så konstiga tider och konstiga dagar att jag ofta glömmer bort vilken veckodag det är! 
Biceps axlar idag, hade egentligen ben men jag hatar att kära ben så jag skjuter upp problemet tills imorgon istället, bra karaktär osv... 

Bjuder på en äkta spännisbild! 
Skiter i vad ni tycker faktiskt, jag knäpper kort för att kunna se förändring, jag är som sagt ganska ny på det här med styrketräning så utvecklingen måste ju dokumenteras, eller? 

Puss och godnatt (snart) /R

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag började jag jobba halv nio och slutade elva, det var ett magont långt pass tycker jag ;) haha nejdå, men de är så lite gäster så då erbjöd jag mig lite snällt att jag kunde gå hem. 
Så nu har jag precis kört ett ovanligt långt ryggpass, min goda vän och pt har sagt att man ska försöka träna en timme , men idag blev det 1.20 
Men vad gör det då? Jag hade ganska mycket vila mellan seten :)

Min kära älskade moster har tagit sig i kragen och tagit körkort!!!!! Hon är så himla stark och duktig och jag är så stolt över henne att jag nästan får tårar i ögonen nu när jag skriver! Jag önskar henne allt gott i världen <3 

Ikväll blir det chill i våran nya soffa som jag ääälskar! 
Har även köpt en ny mixer, eller jag har köpt en mixer för jag hade ingen innan, både jag och tobben gillar den skarpt! Det går superfort att göra en smoothie plus att man blir mätt och dom blir goda som fan. Skulle helt ärligt kunna leva på smoothies! 

Här har jag blandat blåbär, hallon, lättkvarg naturell, mjölk och lite proteinpulver. Hur gott som helst!!!


Bild från i förrgår! 

Nu ska jag ta och röra på röven och åka hem 

Höj höj /

Hockeyagg

Kategori: Allmänt

OM DJURGÅRDSSPELARNA KUNDE SLUTA TA SÅNNA JÄVLA DUMMA UTVISNINGAR SÅ KANSKE MAN SKULLE FÅ MED SIG NÅGRA POÄNG!!!!! 
Blir så jävla förbannad!!!! Man får för helvete hålla känslorna i styr och hålla reda på vem man ska byta med!!!!! 
Inge jävla hockeyskola liksom... 

Godnatt mvh arg tjej

/R

Ny träningsvecka

Kategori: Allmänt

Ny träningsvecka startade idag, förra träningsveckan var den första sedan sjukuppehållet, så jag har haft lite träningsvärk här och där, har även fått känna på hur snabbt musklerna förtvinar. Det är tur att dom byggs upp ganska fort igen. 
Nu kanske ni tänker "vadå ny träningsvecka, det äe ju torsdag" 
Men jag har genom min goda vän delat in veckan i sju olika dagar och då spelar det inte så stor roll vilken veckodag det är, utan man börjar på dag ett och ibland kan det hända att vissa dagar förskjuts pga jobb eller andra anledningar och då kanske det tar 8 dagar att fullfölja schemat! 
Så idag är det dag ett alltså och det innebär bröst och triceps, det gick faktiskt oväntat bra, kanske berodde det på att jag ätit en ordentlig frukost och på att det inte va så mycket folk på gymet. Jag bryr mig inte så mycket om det är nå folk som ser mig och dömer mig, men det är skönare att träna när man har fri tillgång till alla maskiner och redskap och slipper vänta på andra eller stressa för att någon annan står och väntar på mig! 

Såhär ser då schemat ut :) dag 7 är det vila, men ibland så förskjuts schemat som sagt och då kan jag hoppa över vilodagen! 

Ikväll blir det jobb i Leksand och i helgen ska jag jobba i grönklitt och sen ledig måndag och tisdag :) 

Harebraaa /R

Lediga dagar

Kategori: Allmänt

Tjenare mina fina läasre!
Inte ska ni vara oroliga att jag inte tar det lugnt emellanåt! Jag fick en släng av halsdluss och då var jag hemma fem dagar från jobbet, så mina batterier är fulladdade :)
Förra veckan jobbade jag i Leksand torsdag fredag lördag, det var kanonkul, det var så längesen jag var där.
Sen jobbade jag i gönsklitt på söndagen, och nu är jag ledig måndag-torsdag! fast på torsdag kväll ska jag jobba i Leksand igen haha!
Det jag ville komma fram till är att det har vart mycket och full fart hela tiden, men nu har det lugnat ner sig!
 
Just nu håller jag på och tvättar, sen måste jag städa (dammsuga) det låter mycket bättre att säga städa, får då verkar det som att man är värsta husfrun och storstädar, skoja bara ;)
 
Ska in till Mora och träna och träffa Stina, p.g.a jobb och sjukliggande har jag inte träffat henne på sjuuuukt länge!
Idag är det rygg, igår var det ben och det känns idag vill jag lova. Tänk vad fort musklerna försvinner!!!
 
Nu måste jag springa ner i tvättstugan igen!
 
 
 
Puss /R

Frukost

Kategori: Allmänt

Dagens bästa måltid! Just nu har jag snöat in mig på smoothies. Jag gör dom på naturell kvarg, frukt eller bär (idag blev det hallon) och lite proteinpulver.
Hur gott som helst, jag önskar att man fick äta frukost hela dagen! 

Just nu har jag tvättid, halv toöv aka jag hämta Erika och köra henne till flyget :( tråkigt tycker jag! 
Ikväll ska jag jobba i Leksand och jag tänkte klämma in ett ryggpass innan jag åker dit! Full fart :)
Förresten, jag va ju sjuk. Det var tydligen halsfluss så nu käkar jag penicillin, hoppas jag får vara frisk resten av året nu!! 

Frukoooooost, typ som godis 

Hööj /R

Jul

Kategori: Allmänt

Beställde massa coola saker till julklappsspelet! En iq-Box, en ölkylare och fiskägg haha
Ascoola ägg som man stoppar i vatten och matar dom så blir det fiskar!! Jag vann mitt eget paket och Jag lovar att uppdatera er om deras liv ;)
Dessa och massa andra roliga saker finns att beställa på coolstuff.se 


Finns massa olika häftiga saker :) 

Cool /R

sjukis

Kategori: Allmänt

Verkar som att jag gått och dragit på någonting ett tag. men nu har det brytit ut! är dunderförkyld och har feber och grejer. Så då får jag ligga i soffan hela dagen och kolla på harry potter och äta goda saker, inte så dumt ändå!
Hoppas det är bra med alla där ute och att 2014 blir som ni hoppas :)
 
Det här är Ebba, hennes favoritmat är ägg med kaviar!
 
KRAMIZ /R
 
 

Hej

Kategori: Allmänt

God jul och gott nytt år! Jag har jobbat sovit jobbat sovit vart lite sjuk och jobbat lite mer!
Jag vill önska alla mina fina 3 läsare en god fortsättning på det nya året :)


Puss och kram, nyårsbanan /R