Bexets

Bara så länge det finns stjärnor över oss

Lägger näsan i blöt som närsynta gynekologer

Kategori: Allmänt

Du får tro tro tro
vad du vill vill vill
men jag tror tror tror
du vill in in in
in i mitt liv
till vilket pris som helst
så välkommen till mitt liv
välkommen till mitt liv

Ja

Kategori: Allmänt



Word

Kategori: Allmänt



Hej hopo

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och tänkte somna om. Bästa som finns är att somna om tycker jag :) jag har haft väldens bästa helg med lottisen, vi har haft jättemysigt oså. 
Idag händer väl inte så mycket, jag ska ställa i ordning i vardagsrummet, det är färdigmålat där nu. Jag vet dock inte hur jag ska möblera för att det ska bli bra.. 
Jag lovar att uppdatera med bilden när det är klart :) 

Pussheeej 



Låt mig få följa dig ner

Kategori: Allmänt

Du är stööööörd, men du har koll 



Lördag

Kategori: Allmänt

Hela veckan.. ;) 
Är barnvakt åt Lotta hela helgen! Igår va vi på hockey och idag har Lotta haft party hemma med några kompisar. Det är fan tufft att hålla reda på fyra ungar med fyra olika viljor, men det gick jättebra. Jag beundrar alla föräldrar där ute, ni gör verkligen ett kanonjobb varje dag som har tid med både er själva och barn! Sjukt imponerad. 
Nu ska vi äta lax och sen är det tv-mys och kanske godnatt! 

Puss och kram skumbanan 



Fredag

Kategori: Allmänt

Idag hämtar jag Lotta klockan 14 på dagis, sen ska vi leka hela helgen! 
Det ska bli så kul. Idag ska vi på hockey! 


Bästa tjejen! 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan med Johanna hemma hos Stina och väntar på mat, asså shit vilken träningsvärk jag har. 
Tänk om jag bara hade Hållö igång med träningen, är verkligen som att börja om från noll igen och jag har aldrig haft såhär ont i benen. 
Idag har jag solat, fikat på kaffestugan med Johanna och bara chillat. 
Igår var jag och Stina på hockey i Mora, tydligen så stör det folk att jag är djurgårdare och går på Moras matcher. Men man tager vad man haver som jag redan skrivit ett skitlåmgt inlägg om förut, så orkar inte försvara mig igen :) 

Det är fascinerandeatt folk verkar vara så jävla intresserade av mitt liv, asså allvarligt, är det verkligen så spännande? Sen äre ju bara att fråga mig om man undrar nåt, jag är inte den som är den och delar gärna med mig av mitt tråkiga liv. 

Såååååå, äre nåt ni är nyfikna på? ;) 



KramiZ / 

Jag är inte bitter

Kategori: Allmänt

Leksand gjorde flest mål, därför vann dom. 

Hejs

Måndag

Kategori: Allmänt

Har aldrig haft ett 7-16 jobb måndag-fredag så jag har aldrig haft någon så kallad måndagsångest. Sen att jag är ledig idag gör ju ingenting ;) 
Håller på och tvättar och ska väl diska lite, sen blire sola och träna :) 

Helgen var väl bra kan man säga! Men har bestämt mig för att bara bry mig om mig själv och sluta försöka göra alla andra glada och nöjda hela tiden. Så är läget då! 

Hejdå 



Es mi vida

Kategori: Allmänt

Voy a reír, voy a bailar 
Vivir mi vida lalalalá 
Voy a reír, voy a gozar 
Vivir mi vida lalalalá 



Ikeatjejen

Kategori: Allmänt

Hejsan bloggen! 
Jag är en glad chey nu, har vart på Ikea idag igen! Kom på att jag behöver lite lampor och självklart blev det en del annat också ;) 
Nu är vi påväg hem, klockan är tre och det börjar redan skymma ute.. Inte konstigt att folk är deprimerade liksom! 

Min allra bästa vän i livet har äntligen fött en liten elza <3 världens finaste!!! 


Hejdå bebisar /R

Torsdag

Kategori: Allmänt

Shit det är redan torsdag!! 
Har precis vart och solat och gått en prommeeee (ej pw) nu ska jag kika om jag kan tvätta lite, sen blir det Leksand och jobb. Hörs hej

GTL FTW!!!!!!



Ytterligare svar

Kategori: Allmänt

Hallå igen!
Fick nyss in en fråga från Dolores Fransson (ej umbridge)
 
Hej Rebecca Rubin! Kanske hade denna fråga lämpat sig bättre för frågestunden men jag vågar fråga nu med!!: kan du lägga upp några bilder som visar hur det ser ut i din lägenhet?? Vore kult, tack på fölhand :) *gnägg*

Hej Dolores! Vad kul att du hittat hit. Det går självklart bra att ställa frågor även då det ej råder så kallad frågestund. Jag har avstått från att ta bilder på den nya lägenheten av den enkla anledningen att jag håller på att måla om väggarna överallt och fixar och donar. Så snart jag blir klar med detta utlovas garanterat bilder här på bloggen. Vill du veta hur det ser ut just nu kan du ringa mig på till exempel skype då jag har fått information om att msn messenger har lagt ner sin versamhet. Mycket tråkigt tycker jag, nästan samma känsla som när Lunarstorm la ner om u minns.
Ha en bra dag Dolores!
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

tjenaheeej!!
sitter här och dricker kaffe och väntar på att Lucas ska komma hit. Han håller på och målar i min nya lägenhet :) det är typ fullt med hål i alla väggar och färgen är inte så jättefin, ,men det blir nog bra tillslut. Det är bra med nyttiga kontakter ;)
Idag ska jag börja klippa lite film och sätta ihop en liten "teaser" inför våran jaktfilm som kommer ut 2016.
Anledningen till att vi flyttat fram lanseringen ett år är för att jag inte får jaga på egen hand i år och då kommer det ju inte bli nån "jakt med Lucas och Rebecca" utan mer jakt med lucas och Rebecca tittar på.
Igår var jag på min första jägarkurs, det verkar sjukt spännande men ändå lite långdraget liksom. Han som är lärare pratade väldigt mycket och svävade ut en hel del, men det var ju bara introduktion så det gör väl inget. Hoppas han inte gör samma sak när vi har mer inriktade lektioner, då kommer man få lov att sitta där fem timmar minst.
Jag trivs så sjukt bra i den här lägenheten, ett tag trodde jag att mitt liv var över, att jag aldrig skulle få må bra igen. Det är sjukt att på bara några veckor så har det mesta ordnat upp sig, och jag ser väldigt ljust på framtiden!
Jag ska försöka få Lucas att tapetsera en fondvägg i sovrummet, hade vart sjukt snyggt, men tydligen så är det jäkligt mycket jobb för det eftersom att det är målat på väv nu, haha. Jag fattar ingenting om sånt, men man kan ju alltid hoppas :D

https://cdn3.cdnme.se/2857593/7-3/img_3221_5459f14fe087c321c84275ea_thumb.jpg

hadeeeeeee

Svar

Kategori: Allmänt

Hej hopp alla fina läsare! 
Jag glömde ju bort att jag haft frågestund och självklart ska jag svara på frågorna :) 

Kan du inte börja skriva lite mer om din vardag
Hej, jo självklart ska jag börja skriva om min vardag precis som jag gjorde förut. Grejen är att jag haft så lite inspiration till att blogga på senaste så har mest blivit korta citat ut låttexter. Ändring utlovas! 


Vet inte om det är fel fråga. Hur dog din mamma? Hur gammal var du?
Min mamma dog när jag var sex år, men jag minns ganska mycket ändå. Hur hon låg på sjukhuset och när hon fick komma hem ibland för att tillslut åka in igen. Det är en ovanlig sjukdom som jag har glömt namnet på. Inga läkare varken i Mora eller Uppsala hade nånsin sett det förut. Hennes hjärna dog liksom sakta men säkert, det började med migrän och svimningar och slutade med att hon nästan låg nedsövd mesta delen av dygnet. En mycket jobbig tid både då och flera år senare. Det är inte alls fel fråga, jag tycker det är bra när folk vågar fråga :) 

Vad jobbar du med
Jag jobbar som servitris på Toppstugan i grönklitt, men jag jobbar även i restaurangen på Tegera arena i Leksand när Leksand har sina hemmamatcher :) 


Är du deppig? För allt du skriver verkar vara som att du hade typ kärleksproblem eller nåt 
Korrekt uppfattat. 
Just nu är jag dock inte så deppig längre, har separerat med min sambo och det var jävligt jobbigt. Mitt sätt att uttrycka mig gör jag oftast genom att lägga upp nån skum bild här på bloggen och ett citat från någon låttext som jag tycker passar in i mitt liv. 
Nu har jag flyttat till en ny lägenhet ensam och jag trivs som tusan :) inga fler deppiga inlägg ;)




Hoppas ni fått svar på era frågor annars är ni välkomna att fråga igen! 

Puss och kram /