Bexets

Bara så länge det finns stjärnor över oss

Slut.

Kategori: Allmänt

Nu äre nära! Godnatt 


Kung

Kategori: Allmänt

Hej hej ! 
Jag mår braa, är ledig idag och imorgon.. Ska vila upp mig inför sportloven som kommer blir kung mycket jobb! Det är tur att jag har ett jobb som jag gillar så mycket :) 

Hejdå 


Du får tro vad du vill

Kategori: Allmänt

Finns alltid en anledning till att saker händer. 


Ok

Kategori: Allmänt

Det är ok allt är ok Quote of the year

Kategori: Allmänt

"Maybe that's the lesson for me today, to hold onto these simple moments - appreciate them a little more, there's not many of them left. I don't ever want that for you, finding things that make you happy shouldn't be so hard. I know you'll face pain, suffering, hard choices but you can't let the weight of it choke the joy out of your life. No matter what, you have to find the things that love you. Run to them. There's an old saying - that which doesn't kill you makes you stronger, I don't believe that. I think the things that try to kill you make you angry and sad. Strength comes from the good things, your family, your friends, the satisfaction of hard work. Those are the things that will keep you whole, those are the things to hold onto when you're broken."
Jax Teller Fodmap

Kategori: Allmänt

Har läst en del på olika hälsotidningars hemsidor om ibs, en magsjukdom som jag liksom många andra lider av. Det är en tarmsjukdom som är så pass vanlig att den räknas som en folksjukdom. Min ibs är absolut inte lika illa som den har varit, jag har förut vissa dagar vart så dålig att jag inte kunnat röra mig på grund av magsmärtor. Jag har provat lchf, laktosfritt och glutenfritt, regelbunden motion, olika mediciner och gjort massa trevliga undersökningar utan att egentligen komma någonstans. Just nu mår jag så bra psykiskt så det speglar av sig på magen, jag mår mycket bättre nu, men jag har fortfarande dagar då jag har väldigt ont i magen. Läste nu om en diet som kallas Fodmap som tydligen ska vara jättebra för människor med känslig tjocktarm (ibs) den går väl mest ut på att inte äta sånna saker som jäser i magen och bildar gaser, gaser som i sin tur leder till magknip. Ska försöka mig på detta, är jäkligt svårt med tanke på att jag oftast inte lagar maten själv när jag äter på jobbet, men ska göra mitt bästa! 
Sååååå, wish me luck! 


Snabbaste ever

Kategori: Allmänt


Baaaah, älskar detta linne! Sjukt snabb aöltså! 

Vänskap

Kategori: Allmänt

Fick höra ett par kloka ord idag som jag tycker är jävligt sant och som jag vill dela med mig av. 
"Det är jävligt lätt att vara en hjälpande hand när en vän mår skit, men att känna ren glädje när det går bra för nån krävs att man verkligen älskar denne"

Det finns så mycket hat och avundsjuka där ute, hoppas verkligen att alla har minst en vän som man kan känna på detta vis för..