Bexets

Bara så länge det finns stjärnor över oss

Ledig söndag

Kategori: Allmänt

Ska inte röra ett finger idag! 
Skönt ✌️

Vasaloppsveckan

Kategori: Allmänt

Värsta veckan på hela året börjar från och med nu! 
Nu blir det omöjligt att ta sig fram, men jag är inte bitter för det. Jag har en massa jobb på gång, både på Toppstugan, arenan i Leksand och tältet i Mora. Cash is king som man brukar säga. 
Idag fick jag dock sluta tidigare från tältet, jag känner att jag kommer jobba in nog med timmar ändå. 

Nu kollar jag på curlingfinalen hos vonkan i Mora, Sverige ligger under så hoppas dom kan göra något mirakel i sista omgången, men det ser mörkt ut... 

Har tränat ett pass idag, men tänkte köra ben innan jag åker hem till Orsa igen så jag har det överstökat! 
Under uppbyggnad! 

Hejdå bloggen 

tjenare

Kategori: Allmänt

hejsvejs bloggisen!
Tänkte bara skriva av mig lite nu igen. I våran tvättstuga finns bara en tvättmaskin (helt sjukt jag vet) och därför är tvättiderna ganska långa (8-14 och 14-20) jag har ett berg av tvätt här hemma eftersom att jag är den enda som tvättar och jag har jobbat ganska mycket nu den senaste veckan, och då kan jag ju inte boka någon tid eftersom att jag aldrig är hemma dom tiderna som finns. Nu till saken, kl 18.00 alltså fyra timmar efter att andra tvättiden skulle ha startat var jag ner i tvättstugan för att kolla om den som hade tvättat var klar, och tvättstugan ekade tom och det fanns även en tvättid ledig imorgon bitti, så då gick jag upp och hämtade en massa tvätt, gick ner igen och började tvätta sängkläderna. Nu när jag kom ner ligger en lapp på tvättmaskinen att jag inte får ta någon annans tvättid. Hur kan man tro att man har rätt till tvättstugan 4 timmar efter att man skulle ha börjat??
Jag har bott i lägenhet i hela mitt liv med tvättstuga och då har reglerna vart solklara "du ska påbörja din tvättid inom en timme, annars har annan hyresgäst rätt att ta din tid"
Detta är väl ett bestående problem och knappast nytt, men jag fick bara lov att avreagera mig lite.
Imorgon blir det att ringa orsabostäder och be dom sätta upp tydliga regler för vad som gäller. Om man inte får ta någon annans tid så är det ju jävligt viktigt att dom skriver det? för då kan ju jag också boka tvättid från 14 och börja tvätta när jag kommer hem typ 18...
 
jävla skit-orsa
 
 Idag har jag åkt skidor för första gången i år, så det fick bli dagens träning, imorgon är det ben som gäller! usch vad jag inte tycker om att träna benen, det är bara för att jag är så svag!
 
Nu ska jag hoppa in iduschen och hoppas att min arga granne kan förlåta mig
 
Hejdå /R
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej hej mina fina läsare! 
Nu är det söndag och jag ligger i soffan, fy fan vad skönt tycker jag! 
Jag har varken tränat igår eller idag, men kroppen (och knoppen) behöver vila sig lite känner jag. Imorgon blir det definitivt! 
Ska kolla på "äntligen helg" och se om det kan bli en ny söndagstradition kanske :) 


Hörs! /R

Jobbelijobb

Kategori: Allmänt

Kul att det börjar bli mycket gäster på jobbet, jag gillar när det finns saker att göra! Har jobbat 8.30-22.30 så det blev vilodag från träning idag. Nya tag imorgon :)
I torsdags klippte jag mig och gjorde slingor, det behövdes kan jag säga.

Nu ska jag sova! 

Godnatt /R

Hejsvejs

Kategori: Allmänt

Jag mår bra! Min kompis Veronica "Verran" Ahlenbäck är åter hemma efter en lång vistelse i Indien. Kul tycker jag :) Hejdå