Bexets

Bara så länge det finns stjärnor över oss

goddagens

Kategori: Allmänt

eller godkväll kanske man ska säga!
tänker som jag tidigare sagt inte be om ursäkt för att jag är dålig på att blogga, det är liksom så jag är. Ganska kass på att blogga.
Jag vet att jag har några trogna följare och det är kul att ni får ta del av mitt liv såhär :)
 
Jag fick en fråga från signaturen Hermione (uttalas på svenska tycker jag låter bäst) om hur det går med gymandet, jag ska vara ärlig och säga att det går sådär faktiskt. Jag har jobbat otroligt mycket i Februari och mars vilket har gjort att energin på fritiden har vart ganska dålig. Jag försöker träna så mycket jag orkar, men jag vet också att det inte är bra att träna för mycket, speciellt inte om man känner att det är ett tvång eller att man gör det för någon annans skull. Gymet står kvar där det är och jag kommer fortsätta träna när jag har tid och lust. Nu låter det som att jag har lagt av helt men så är inte fallet. Jag tränar typ 3-4 gånger i veckan istället för 6 som jag gjorde innan. Idag har jag vart ute på promenad i finvädret med hundarna och Bengthans, det var riktigt skönt.
 
Snart är säsongen slut på Grönklitt, sista helgen kommer bli grym med maraton-after ski och grillbuffé på Toppstugan. Alla som kan borde komma!
 
jag bloggar från datorn nu och här har jag bara gamla bilder för tillfället så jag bifogar efterfrågade träningsbilder i ett nytt inlägg!
 
Hörs och ses! /R