Bexets

Bara så länge det finns stjärnor över oss

SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Tjenare alla trogna läsare!
jag tänker inte be om ursäkt för dåligt bloggande, det är det värsta jag vet, folk som säger förlåt för att dom inte har bloggat, liksom varför ska man be om ursäkt?
 
veckan som gått har vart lika som de andra veckorna, fast nu slutar jag skolan klockan ett varje dag, så det är några fler timmar om dagen som jag måste vara med honom, det tar lite på krafterna men det gör inget :)
 
I fredags kom pappa och kicki hit, det var jättekul att träffa dom igen och visa dom hur jag har det! Vi var i Bercelona hela dagen igår och lekte turister. Det var kul för jag har aldrig vart där! eller jo en liten snabbis precis när jag landade här för över en månad sen!

Idag ahr det vart dop för jans kusiner, hela ceremonin va rpå katalanska så jag fattade inte så mycket men aja,
 
Just nu skypar jag med Torbjörn Tonfisk som leker Per Morberg och lagar mat. Enkelstekta ägg, köttbullar, bacon och grönsaker bjuds det på idag på storgatan 16a i orsa. Jag hoppas han kommer ihåg att ha fläkten på så det inte blir så mycket stekos i lägenheten, det är lätt hänt att det börjar lukta illa i tapeter och textiler då tycker jag!
 
Tråkiga nyheter på bloggen!
Lea, den tyska tjejen som också är au pair vill inte längre vara kvar här och har bestämt sig för att åka hem. Mycket tråkigt tycker jag, men man ska alltid göra det som man själv mår bra av. Det tycker jag att alla borde komma ihåg! Gör saker som du mår bra av.
så detta betyder alltså att familjen hon bor i nu söker efter en ny au pair, jag försökte på facebook men det kom bara en masssa oseriösa förfrågningar så jag försöker väl här då!
Vill du jobba som au pair och kan komma till spanien relativt snart? det är bara att höra av sig till mig så får du veta mer!
 
soliga hälsningar /R
 

Fredag

Kategori: Allmänt

då har ännu en vecka gått!
denna veckan har vädret vart betydligt bättre, jag har kunnat solat lite iaf :)
 
I tisdags var vi på barbecue party, det var kul att träffa alla utbytesstudenter, tråkigt bara att alla drar hem till sina länder nu. Vi åkte hem ganska tidigt för att Lea skulle upp dagen efter. Hon måste ta hand om barnen på morgonen och köra dom till skolan och jag är i princip ledig fram till tolv varje dag :P
jag har även vaxat benen för första gången i mitt liv, det gjorde inte så ont som jag trodde, men nog sved det lite!
 
Idag har jag vart på fotbollsträning! det var superkul! Varje gång jag tränar med nåt nytt lag så är jag jättenervös för att jag tror att alla i mora är mycket sämre än alla andra, men än så länge är mora det bästa lag jag har tränat med! :) dom var inte dåliga här, men dom va inte superbra så jag hängde med i deras tempo! synd bara att säsongen här redan har slutat, det är ju så varmt på sommaren så dom har sin säsong under vintern!
 
yes yes jag vet inte så mycket mer vad jag ska skriva!
Jag tar gärna emot läsarmejl, till exempel var Fiona F en mycket trogen läsare förr och skickade mail nästintill varje dag! Nu får jag bara mail från mormor, men det är också kul :)
 
adios amigos! /R
 
 

Söndag igen!

Kategori: Allmänt

Dagarna flyger förbi känns det som! veckouppdatering!
 
i måndags var vi i skolan igen för att göra prov, haha jag vet att kursen som vi vart med på i tre veckor är för lätt för oss, men det var ändå kul att få betyg igen :D jag fick 9,4 av 10,0 så jag är rätt nöjd faktiskt!

I tisdags var det fotboll för hela slanten som vanligt. Onsdagen bjöd på simträning precis i sin ordning!
I torsdags var det avslutning för alla erasmus-students på skolan så vi var där och sa hejdå (även fast vi inte ens träffat hälften av dom nån gång förr)
Alla kommer från olika länder typ holland, england, finland, mexiko, tjeckien m.m och några har vart här sen januari och andra ända sen september, så jag och Lea känner oss lite utanför nu eftersom att dom åker hem om två veckor och våran resa har precis börjat!
Efter avslutningen på skolan så drog vi en runda på stan i Vic och sen på kvällen var vi hemma hos en kille från mexiko som bjöd på mat och dryck. Det var väldigt kul och alla är väldigt trevliga och öppna :) Vi åkte hem när dom drog ut på krogen, typ 12 eftersom att Lea skulle upp kl 07 dagen efter. Det känns väldigt konstigt att dricka tre glas vin och sen köra bil, men det är ganska normalt här!

I fredags var vi ut och käkade och drack lite med en släkting till sara (Leas "mamma") hon är 22 precis som mig. Vi var ut här i Torelló, vilket är typ som att gå ut i orsa så det var väl inte sådär jättespännande!
Igår (Lördag) drog vi en runda på stan igen ;) Och idag har vi vart borta hela dagen till en jättestor nöjespark som heter PortAventura, jag gilllar karuseller och när det kittlas i magen :D
 
PÅ tisdag är vi bjudna på barbecue med några från skolan, det ser jag fram emot!
 
Jag vet inte riktigt hur man skriver en intressant blogg, men jag försöker skriva det mesta jag gör här så att mina nära och kära kan ta del av det :) Plus att jag slipper berätta samma sak femton gånger!
 
nu tänkte jag bjuda på en bildbomb från den gågna veckan!
 
Fotbollsträning :P
 
parklek
 
Jans supersöta kusiner Aniol och Clara 6 månader gamla :)
Jan och Mireia
 
Jan, Nica och Martina
KAKMONSTRET <3
 
Skepp o hoj! /R
 
P.S jag har färgat håret (ljust)