Bexets

Bara så länge det finns stjärnor över oss

Alla dessa poddar

Kategori: Allmänt

Tydligen är det jävligt inne att göra sin egen podcast.
Helt ärligt så följer jag endast tre poddar: DIF-Podden, Filip & Fredrik och avicii-levels
Mest är det bara flum och oseriöst, och vem fan har lust att lyssna på "Kissie och Peter08 podcast" åååå serri jag blir så jävla trött.
Jag trodde podcasts var till för allmänbildning, humor etc inte bara massa blaha

HÖJ/R

Torelló

Kategori: Allmänt

Jag och pappa satt länge framför datorn och funderade vilken dag och vilken tid och vilket tåg jag skulle ta hem till torelló igen, det blev idag 27 augusti klockan 09.25 med ett tåg som endast stannaar tre gånger på hela resan. Perfekt liksom
ändå tills jag skulle gå på tåget i morse och inser att vi har bokat fel dag, tåget skulle inte gå förns imorgon samma tid. Jag viftade lite med mitt blonda hår och såg allmänt uppgiven ut, så jag fick gå ombord ändå! på tåget visades film och man fick schyssta säten och hörlurar. Tåget var precis i tid, lagomt tempererat och kostade endast 46 euro. Tilläggas bör att avsåndet mellan alicante och barcelona är typ 45 mil och detta tåg går flera gånger dagligen.
Något för SJ att ta efter om jag får säga vad jag tycker!
Jag anlände till Barcelona kl 14.10, köpte en biljett till Vic och tåget gick 14.30 hur smidigt som helst om jag inte hade en väska som vägde 35 kg!
jaja, nu har jag uppdaterat bloggen 3 dagar i rad.

Det är jätteskönt att vara "hemma" igen, har sovit i min säng en natt sen Linnea åkte för tre veckor sen. Nu ska jag sova i den en natt till och imorgon ska vi kolla på finalen i supercopa mellan barca och athletico madrid... sjukt. Sen direkt efter matchen åker vi som sagt till bergen, där är det lite kallare så då får man nog ta med sig en tröja och långbyxor till kvällen

OKEJ KBRY BAJS HEJDÅ
kärlek/R

Hejheeej

Kategori: Allmänt

Pappsen har fixat min dator så nu är det ju nästan kul att blogga lite :)
Köpte en ny resväska idag.. hade två små väskor med mig hit så nu får dom väskorna plats i min stora! Lär ju förbereda mig inför hemresan då jag ska ha två stora bagage på 20 kg styck plus kabinväskan på 10 kg!
Kanske låter mycket, men jag är osäker på att jag kommer få med mig allt hem,. lite kommer jag säkert få skicka på posten.
Imorgon rullar tåget mot Barcelona igen, ska bli lite skönt att komma "hem" igen någon dag innan vi åker upp i bergen!
Familjen har en stuga vid kusten och en i bergen, vi har bara vart vid kusten så det blir första gången för mig i bergen
örke haha


KRAMIZ/R

Torrevieja

Kategori: Allmänt

Hejhej bloggen!
Nu är det ett tag sen jag skrev igen!
jag har liksom inte haft möjlighet. Linnea åkte hem Lördag morgon den 10e augusti, på eftermiddagen åkte vi till Barcelona för att ta båten till Menorca!
Menorca är en underbar ö! det finaste jag sett i mitt liv faktiskt.
Vi solade och badade, åt god mat och en dag hyrde vi en båt så vi kunde åka till massa små stränder dit det är nästintill omöjligt att ta sig till fots om man inte vill gå i flera timmar, så de var orörda och jättefint vatten. Vi snorklade och tittade på fiskar.
söndagen veckan efter åkte vi hem igen och på måndagen åkte vi till deras hus vid kusten, jag blev magsjuk och på onsdagen åkte jag till pappa och kicki i torrevieja, här är jag nu!
Vi har inte gjort så mycket, men det är skönt med lite semester. Veckan på Menorca var ju såklart också semester, men det är skönt att komma bort lite från familjen och slippa bry sig om ansvar för barn och framförallt få prata svenska hela dagarna!

Jag vet inte när jag ska åka tillbaka till barca, kanske imorgon, för jag har fotbollsträning på kvällen, men som sagt jag vet inte.
Jag känner att det är mer intressant med bilder än en massa text, så jag kör på de!
 
Menorca
 
Solnedgång över Barcelona
 
En fyr på Menorca. Jävla högt stup vare också
 
Dagen vi hyrde en båt
 
OBS inte redigerat någonstans!!
 
Jag med Jan och Nika :)
 
Jag och kidzen
 
Jag och Mireia!
 
 
Nu ska jag kolla på lite svensk tv och njuta av faktumet att om tre veckor sitter jag hemma i min egen lägenhet i orsa <3
 
PK/R
 
 

LELLE ÄR HÄR

Kategori: Allmänt

Hej hej bloggen!
nu är lelle på besök och livar upp stämningen som vart ganska låg sen tobbe åkte.
då blir rebbe glad.
 
Här har det vart massa fest veckan innan lelle kom, så vi har mest shoppat, besökt barcelona city och lekt med Jan. lelle tycker om att leka med janne.
 
Här kommer ett gäng bilder
 
Jag och anna, sommarcarneval. Vi var fiskare. Kul
 
 "porronada" invigningen av festa mayor här i Torello.
 
porronada, dom häller vin från en balkong så får man stå där under och dricka.
 
jag, annas bror och anna
 
sen kom lelle
 
vi hade en mysig dag i soliga barcelona. Vi gick in i la sagrada familia, besökte camp nou osv
 
 
NU SKA JAG SOVA
HEJDÅ/R